Mikrobiológiai tesztkoffer

Home/Szolgáltatásaink/Mikrobiológiai tesztkoffer

Egyszerű, gyors laboratóriumi használat

Sok gyakorlati példa bizonyítja az üzemi higiénia rendszeres ellenőrzésének szükségességét. A nem megfelelő üzemhigiénia a késztermékek elfertőzödéséhez vezethet, és veszélyezteti a normál, receptura szerinti konzerválás későbbi hatékonyságát. A gyártóberendezések, nyersanyagok, kiindulási- és késztermékek mikrobiológiai állapotának preventív ellenőrzése jelentősen megnöveli a gyártás biztonságát, és segít elkerülni a vevőreklamációkat

v1

t

tt

A tesztkoffer és inkubátor segítségével felismerhetik az üzem, az alapanyagok és a késztermék mikrobiológiai szempontból gyenge pontjait, és megtehetik a szükséges ellenintézkedéseket. Baktérium, élesztő, penészgomba vagy szulfát redukáló anaerob baktérium egyszerű, gyors, hatékony kimutatására alkalmas.

CULTURA – mikrobiológiai inkubátor

A Mikrobiológiai tesztkoffer hasznos kiegészítő társa. Segítségével a mikrobiológiai vizsgálatokat ellenőrzött, optimális körülmények között és gyorsan végezhetjük el. A CULTURÁ-ban be lehet állítani és biztonságosan tartani a baktériumok vagy gombák szaporodásához optimális 30-35°C hőmérsékletet. (Hőmérséklet tartomány: 25-45°C.)

Felmerülő kérdéseik gyors megválaszolására ingyenes mérnöki szaktanácsadással is állunk szíves rendelkezésükre.