AAA Gold! tanúsítvány – amit csak a legstabilabb cégek kaphatnak!

biocidbanner
  • Közzétéve 16 / 11 / 2017
  • Szerző:
  • Kategória: Hírek

2017-ben ismét megkaptuk a Bisnode AAA (tripla A) minősítést, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik.
Büszkék vagyunk rá, hogy elsők között kaptuk meg a AAA Gold! tanusítványt, mert több mint 5 éven át volt megszakítás nélkül a legmagasabb besorolásunk.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, mint a mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. Minősítéskor figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat adatait is beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.
A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosultaknak, hogy megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják az ügyfelek, üzleti partnerek minősítésére.
Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el a Biotech Hungária Kft. stabilitását, azt bizonyítja számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon és emeli ki a többi cég közül.