Öt új termék bevezetése a magyar piacra

biocidbanner
  • Közzétéve 15 / 09 / 2017
  • Szerző:
  • Kategória: Hírek

PS Photonox

A PS-Photonox aktív pigment melyet festékben kötőanyaggal kombinálva gondoskodik a káros gázok és szagok csökkentéséről és ezeket nem kritikus anyagokká alakítja.
PS-Photonox aktívan hozzájárul a helyiség levegőjének jobb minőségéhez.
A PS-Photonox pigmentek különösen alkalmasak minden olyan területre, ahol sok ember jár be és ki, és különleges követelményeket támasztanak a helyiség levegőjének minőségével szemben – előcsarnokokban vagy lépcsőházakban, szállodákban vagy vendéglőkben, klinikákon vagy iskolákban.
A fotokatalítikus pigment, amely a fény hatására ( UV) a szerves szennyeződéseket molekuláris szinten hatékonyan lebontja, kül- és beltéren egyaránt alkalmazható.
Erősen gátolja a kültéri felületeken a gomba, moha és alga lerakódását.
A termék alapvetően minden zárt vagy nyitott pórusú ásványi felületen alkalmazható.

Photo Top

Algás, mohás, gombás, megsötétedett kültéri felületeket ( terméskő, beton, viacolor, stb) igen rövid idő alatt megtisztít, a felület világos lesz az UV-sugárzás hatására lejátszódó fotokatalitikus folyamat eredményeként. lást az elküdött 4 fotó IMG119,116, 120
Vizes oldata az ultra-finomra őrölt ( speciális technológia) TiO2-nak , mely nem pigmentként viselkedik. A termék színtelen filmet, bevonatot képez.
Katalizálja az UV hatására a szerves és szervetlen molekulák lebomlását
A készítmény hosszú ideig védelmet nyújt a kültéri felületek gombás, algás, stb fertőzésnek.

Photo San

A Photo San egyszerre tisztító és fertőtlenítő hatású, kifejezetten erre a célra kifejlesztett készítmény.
Igen széles spektrumban baktérium, penészgomba, élesztő és alga ellen hatásos termék.
Kiválóan alkalmazható gyártó edények, kádak, csőrendszerek, szennyezett felületek ( akár homlokzat vagy más porózus felületek ) tisztítására és fertőtlenítésére is egy lépésben.

Photo Klar

A Photo Klar a PS-Photonox TiO2 fotokatalizátor tulajdonságán alapuló készítmény (VLC – Visible Light Catalists), mely a látható fény hatására aktivizálódik, és lebontja a káros szerves anyagokat és szaganyagokat, azokat veszélytelen összetevőkké alakítja. A Photo Klar készítményt éttermekben, nyilvános létesítményekben, konferencia és hangversenytermekben, mozi helységekben, lakóházakban, kórházakban, iskolák és ovodák termeiben, stb. alkalmazzák sikeresen. A felületen fotokataltikus öntisztulás megy végbe, a fotoaktív titán-dioxiddal kezelt felületek jellemzően hosszú ideig világosak, kosz mentsek maradnak. Fénysugárzás (napfény) hatására a szerves összetevők lebomlanak a felületen. A felületek tiszták maradnak, sőt hosszú ideig az ilyen felület baktérium mentsek marad.

Photo Tex

A Photo Tex terméket speciálisan textíliákon történő utólagos bevonat kialakítására fejlesztették ki. A készítményt, mely hidrofób (víztaszító) és oleofób (szénhidrogén taszító) tulajdonságokkal rendelkezik, textíliák öntisztulása („self cleaning”) céljából fejlesztették ki. Az erős igénybevételnek kitett ülőbútoroktól kezdve a funkcionális ruházatokig elláthatók a különböző textíliák a Photo Tex készítménnyel, mely erős öntisztuló hatást biztosít, ill. könnyen tisztíthatóvá teszi a textíliát a szennyeződésektől. A terméket mind olajtartalmú, mind vizes alapú szennyeződések – mint pl. mustár, ketchup, kóla, bor stb. – eltávolítására teszteltük, és igen eredményesen bizonyult. Természetes eredetű fonalból és kevert szálból készült textíliákhoz használható.A kezelt teksztiliák felületéről a szennyeződések egy törlőkendő és enyhe tisztítószer segítségével egyszerűen eltávolíthatók. A textíliák max. 40°C-os vízben moshatók, 4-15 x kimoshatók, majd a kezelést meg kell ismételni.